Theater de Huiskamer toneel voor eerste audities ‘Antje de Musical’

Theater de Huiskamer was zaterdag 11 maart het toneel voor de eerste audities van ‘Antje de Musical’. Na een voorselectie waren twaalf auditanten uitgenodigd om hun zangtalent te laten beoordelen door het artistieke team van de musical.

Om duidelijk te maken dat de stichting Wieërt Amezieërtj de zaak serieus wil aanpakken was Rob Mennen, muzikaal leider van de professionele musical productie ‘Dagboek van een Herdershond’, uitgenodigd om het team te ondersteunen.
Dat team was te spreken over het regionale talent dat de stoute schoenen had aangetrokken om, toch enigszins zenuwachtig, een gooi te doen naar een rol in de musical die op 17-18 en 19 mei 2024 zal worden opgevoerd.

Op 15 april vindt een tweede auditie plaats waarvoor, naast de zangtalenten die deze eerste ronde met succes weten af te sluiten, ook een gezelschap bestaande uit de zangers en zangeressen die in de productie ‘Graaf van Horne-de Musical’ een rol speelden, worden uitgenodigd.

Tijdens die auditie zal de cast voor ‘Antje-de Musical’ worden gekozen. Ook daarvoor heeft Rob Mennen, die zijn enthousiasme voor de op handen zijnde productie tijdens de eerste auditie niet onder stoelen of banken stak, zijn medewerking weer toegezegd. En natuurlijk zal WdG je op de hoogte houden.

Bron