Winactie en muzikale start kaartverkoop Antje de Musical

Zaterdag 4 november start de kaartverkoop voor Antje de Musical. Dit wordt feestelijk omlijst met muzikale optredens en een bijzondere winactie waarbij winkelend publiek kans maakt op het winnen van vrijkaarten.

Na succesvolle producties Rogstaekers de Legende in 2014 en Graaf van Horne de Musical in 2018 zijn de voorbereidingen in gang voor opnieuw een bijzondere vertelling. Stichting Wieërt Amezieërtj presenteert op 17, 18 en 19 mei 2024 met Antje de Musical een nieuw spektakelstuk. Met als decor het karakteristieke stationsgebouw wordt het verhaal verteld van de hardwerkende en goedlachse Antje, die Weert als vlaaienstad op de kaart wist te zetten.

De kaartverkoop voor Antje de Musical start op zaterdag 4 november 2023 om 11:00 uur via www.antjedemusical.nl en fysieke verkoopadressen. Hiervoor is in Albert Heijn Heerschap een gewaardeerd partner gevonden. Bij de Albert Heijn-vestigingen in Weert, Nederweert en Heythuysen zijn kaarten verkrijgbaar bij de servicebalie. Staanplaatsen kosten 15 euro, zitplaatsen 20 euro. Wie vóór 1 januari 2024 het entreekaartje koopt profiteert van een mooie aanbieding en ontvangt gratis het programmaboekje ter waarde van 5 euro.

Muzikale start
Om de start van de kaartverkoop extra feestelijk te maken worden zaterdag twee verrassingsoptredens gegeven. Om 11:00 uur zullen enkele hoofdrolspelers van de musical bij wijze van voorproefje enkele nummers ten gehore brengen nabij Albert Heijn in de Muntpassage. Om 12:00 uur wordt gezongen bij de trappen van Museum W aan de Markt, alwaar bij een marktkraam ook de eerste tickets te koop zullen zijn.

Gouden enveloppen
Liefhebbers maken op de feestelijke zaterdag bovendien kans op het winnen van vrijkaartjes. In elk van de zes Albert Heijn-verkoopadressen worden drie gouden enveloppen verstopt. Vind je tijdens het winkelen één van deze enveloppen, dan win je een vrijkaartje! Extra reden om deze zaterdag je boodschappen te doen.

Meer informatie over Stichting Wieërt Amezieërtj en Antje de Musical is te vinden op www.antjedemusical.nl.