Extra zitplaatsen Antje de Musical te koop

Zoek je, kort voor Kerst, nog een unieke gelegenheid om een passend cadeautje te kopen of ben je op zoek naar wat vuurwerk in mei? Dan bedient Stichting Wieërt Amezieërtj je op je wenken. 

Een week geleden kondigde de stichting aan dat er voor Antje de Musical extra zitplaatsen zijn gecreëerd door het inruilen van een deel van de staantribune voor een grotere zittribune. Nadat iedereen die al een kaartje voor een staanplaats heeft gekocht de gelegenheid heeft gehad om dat in te ruilen voor een zitplaats en, mooier nog, ieder verzoek ook is gehonoreerd, is er nu nog ruimte voor de verkoop van zitplaatsen voor vrijdag 17 en zondag 19 mei.

De nieuwe kaarten zijn vanaf 23 december te koop via www.antjedemusical.nl en via CIGO van Bun en Albert Heijn Heerschap Muntpassage. Kaarten voor staanplaatsen zijn voor de voorstellingen op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei 2024 nog te koop. Deze zijn ook verkrijgbaar bij de overige vestigingen van Albert Heijn Heerschap. De actie waarbij bezoekers een gratis programmaboekje krijgen bij aankoop van hun kaartje is verlengd tot en met 31 januari.

Antje de Musical
Antje de Musical een het nieuwe spektakelstuk van Stichting Wieërt Amezieërtj. Met als decor het karakteristieke stationsgebouw wordt het verhaal verteld van de hardwerkende en goedlachse Antje, die Weert als vlaaienstad op de kaart wist te zetten. De musical past met Rogstaekers De Legende in 2014 en Graaf van Horne de Musical in 2018 in een serie van mooie producties die de stichting ten tonele brengt. Meer informatie is te vinden op de website.