Antje het Magazine en programmaboekje Antje de Musical gepresenteerd

Afgelopen weekend is bij ruim 27.000 adressen in de gemeente Weert, Nederweert en een gedeelte van Leudal ‘Antje het Magazine’ huis aan huis verspreid. Het kleurrijke magazine blikt vooruit op Antje de Musical, de nieuwste productie van Stichting Wieërt Amezieërtj.

In het magazine lezen geïnteresseerden alles over Antje de Musical, dat op 17, 18 en 19 mei 2024 zal worden opgevoerd op het Weerter Stationsplein. Lezers worden meegenomen in de historie van vlaaienverkoopster Antje en het verhaal van Antje de Musical. Uiteraard stellen de artiesten zich voor en wordt een kijkje achter de schermen geboden. Het magazine is tot stand gekomen onder de eindredactie van Frits Nies.

Liefhebbers die het magazine niet hebben ontvangen kunnen deze vanaf donderdag 8 februari gratis afhalen bij alle vestigingen van Albert Heijn Heerschap in Weert, Nederweert en Heythuysen, evenals bij CIGO Van Bun in de Muntpassage.

Naast het magazine is ook het programmaboekje gepresenteerd. Deze is verkrijgbaar voor 5 euro per stuk bij de genoemde afhaaladressen. Bezoekers die vóór 1 februari hun entreekaartje voor de musical kochten hebben een voucher ontvangen waarmee ze het programmaboekje gratis kunnen afhalen. In het kleurrijke naslagwerk staat ook weer de nodige informatie en een overzicht van alle hoofdrolspelers, figuranten en medewerkers aan deze musical. Verder alle teksten van de 30 liedjes in de musical zullen worden opgevoerd, geschreven door Mark Bouwmans.

Antje de Musical

Na succesvolle producties Rogstaekers de Legende in 2014 en Graaf van Horne de Musical in 2018 zijn de voorbereidingen in gang voor opnieuw een bijzondere vertelling. Stichting Wieërt Amezieërtj presenteert op 17, 18 en 19 mei 2024 met Antje de Musical een nieuw spektakelstuk. Met als decor het karakteristieke stationsgebouw wordt het verhaal verteld van de hardwerkende en goedlachse Antje, die Weert als vlaaienstad op de kaart wist te zetten.

Meer informatie over Stichting Wieërt Amezieërtj en Antje de Musical is te vinden op www.antjedemusical.nl.