Wie zijn wij:

Stichting Wieërt Amezieërtj bestaat uit 7 leden allen met veel ervaring op artistiek en organisatorsch gebied.

De stichting heeft ten doel het bevorderen van het sociaal-maatschappelijk leven in de regio Weert, door onder meer het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen in en voor die regio.

In 2018 organiseerde de stichting “Graaf van Horne-de Musical” op de Markt in Weert en in 2019 tekende de stichting voor een een Kerstshow in het Munttheater, beide evenementen in en voor die regio.

Dit mag dan ook de aanzet zijn tot ’t organiseren van meer ( grootschalige) evenementen die mensen van Weert en van buiten Weert amuzeren en daarmee zorgen voor Weert-promotie


 

Dialect:

Stichting Wieërt Amezieërtj bestieët uut 7 lede allemaol met völ ervaring op artistiek en organisatorisch gebied.

De stichting hieët ten doel ’t bevordere van ’t sosjaal-maatschappelijke laeve in de regio Wieërt, door ónger mieër ’t oranisieëre en facilitieëre van aktiviteite en evenemênten in en vör de regio.

In 2018 organizieërdje de stichting “Graaf van Horne-de Musical op de Mêrrentj in Wieërt en in 2019 teîkendje de stichting vör ’n Körstsjoow in ’t Munttheater, allebej de evenemênten woore ’n groeët suukses.

Dit moog ‘ne aanzét zeen tot ’t organizieëre van mieër (groeëtschalige) evenemênte di-j Wieërt en de minse van boetenaaf ammezieëre en daomej zörge vör ’n stök Wieërt-promotie.

 

Bestuur:

  • Voorzitter;  Rogér Jansen
  • Penningmeester Ad
  • Jongen; penningmester@wieertamezieertj.nl
  • Secretaris Thijs Vleeshouwers; info@wieertamezieertj.nl
  • Artistiek;  Mark Bouwmans
  • Artistiek; Mark Fonteijn
  • PR Adrie Hendriks; adrie@wieertamezieertj.nl
Ad Jongen
Rogér Jansen
Thijs Vleeshouwers
Mark Bouwmans
Adrie Hendriks
Mark Fonteijn