Over ons

Stichting Wieërt Amezieërtj bestaat uit oud-leden van Stadsvastelaovendjvereiniging De Rogstaekers die in het verleden organisatorisch de kar hebben getrokken bij grootschalige evenementen. Denk daarbij aan De Gulden Humor 2010, het 7×11- en 8×11-jarig jubileum van de vereniging, de Vastelaovendjproms en de musical bij de viering van 600 jaar stad Weert ‘Rogstaekers- De Legende’.

De stichting heeft ten doel het bevorderen van het sociaal-maatschappelijk leven in de regio Weert, door onder meer het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen in en voor die regio; alsmede het verrichten van verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden en daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Op 11 en 12 mei 2018 tekende de stichting met “Graaf van Horne-de Musica”l,  voor het eerst zelfstandig voor de organisatie van een grootschalig evenement. De succesvolle musical trok gedurende deze 2 dagen meer dan 4.000 bezoekers en werd zeer positief ontvangen. Met recht een visitekaartje voor de stichting.


Wieërts

Stichting Wieërt Amezieërtj bestieët uut aod-lede van Stadsvastelaovendjvereîniging De Rogstaekers di-j in ’t verlieëje organisatorisch de ker hebbe getrokke beej groeëtschalige evenemênte. Deenktj daobeej aan de Gulden Humor in 2010, ‘t 7×11 en 8×11 jaorig jubileum van de vereîniging, de Vastelaovendjproms en de musical in ’t kader van 600 jaor stad Wieërt “Rogstaekers-De Legende”.

Op 11 en 12 mei 2018 bracht de stichting mét “Graaf van Horne-de-Musical”, vör ’t ieërst zelfstandig e groeëtschalig evenemênt. De musical dae mét twieë vuuërstéllinge in twieë daag mieër as 6000 bezeukers trok, waas ’n enorm succes. De reacties wore onverdaeldj hieël positief. Mét recht ’n visitekaartje vör de stichting.

De stichting heeft ten doel het bevorderen van het sociaal maatschappelijk leven in de regio Weert, door onder meer het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen in en voor die regio; alsmede het verrichten van verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden en daartoe bevorderlijk kunnen zijn.”

Heejuut keumtj nao vuuëre det dieëze musical de aanzét moog zeen tot ’t organizieëre van mieër (groeëtschalige) evenemênte di-j Wieërt en de minse van boetenaaf amuzieëre en daomej zörge vör Wieërt-promotie.

Bestuur:

Voorzitter;  Rogér Jansen
Penningmeester Ad Jongen; penningmester@wieertamezieertj.nl
Secretaris Thijs Vleeshouwers; info@wieertamezieertj.nl
Artistiek;  Mark Bouwmans
Artistiek; Mark Fonteijn
Artistiek & PR Adrie Hendriks; adrie@wieertamezieertj.nl

 

Rogér Jansen
Ad Jongen
Thijs Vleeshouwers
Mark Bouwmans
Adrie Hendriks
Mark Fonteijn