Stichting Wieërt Amezieërtj gaat, samen met het artiestenteam van “Graaf van Horne – De Musical”, in het Munttheater een nieuwe uitdaging aan.

“Körsmes in Wieërt” is dé ideale voorstelling om in de kerstsfeer te komen.

De cabaretiers Ed en Frans, bekend van de Boonte Aovendje, hun eigen theatershow en Waerse Pre-j geven u, samen met de dialect pop band Limbo Project en een scala van top zangers en zangeressen uit de regio, het warme, gezellige gevoel dat het Kerstfeest zo speciaal maakt.

Cabaret en dialect pop muziek in een huiskamer in kerstsfeer waar, net als thuis, alle hoogte en dieptepunten uit het voorbije jaar en de verwachtingen voor het komende jaar met humor en in muziek voorbij komen.

Een ideale Kerst met “Körsmes in Wieërt”.

Waar              : Munttheater Weert

Wanneer        : vrijdag 20 december om 20.00 uur

                       : zaterdag 21 december om 14.30 uur en om 20.00 uur

Prijs               : € 19,50

Reserveren    : https://www.munttheater.nl/agenda/

Wieërts:

Stichting Wieërt Amezieërtj gieët, same met ’t artiestetaem van “Graaf van Horne – De Musical” in ’t Munttheater ’n nowwe uutdaging aan.

“Korsmes in Wieërt” és de ideale vuuërstelling um in de körstsfeer te kaome.

De cabaretiers Ed en Frans gaeve uch, same met de dialekt pop band Limbo Project en ’n scala van top zêngers en zangeresse uut de regio, ’t wêrme, gezellige geveul det ’t Körstfieëst zo speciaal maaktj.

Cabaret en dialekt pop muziek in ’n hoêskamer in körstsfeer woeë, net as thoês, alle hooëgte en deeptepûnte uut ’t verlede jaor en de verwachtinge vör ’t kaomendje jaor met humor en in meziek vörbeej kaome.

’N Ideale Körst begintj met “Körsmes in Wieërt”.

Woeë               : Munttheater Weert

Wannieër         : vrijdag 20 december om 20.00 uur

                         : zaterdag 21 december om 14.30 uur en om 20.00 uur

Priês                : € 19,50

Rizzervieëre    : https://www.munttheater.nl/agenda/