Wieërt Amezieërtj felicitieërdj Kr8tig met 't winne vanne Rabo Verbindingspriês

Kr8tig uut Wieëert moog zich kaomendjee twieëe jaor de winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs neume. 'T  bedriêf zetj zich in um mînse met 'n aafstand tot de arbeidsmêrntj door 't aanbeeje van leerwerkervaringsplaatsen en opleidingen baeter towgerusj te make um de stap nao de arbeids(mêrentj) weer te zette.

Ondernemer van het jaar Cranendonck 2017

Als coöperatieve bank kent de Rabobank als geen ander de kracht van samenwerken. Daarom wil Rabobank Weerterland en Cranendonck een prijs toekennen aan bedrijven of organisaties welke in aanmerking komen voor de Verbindingsprijs. Op de avond dat de Weerterlandprijs wordt uitgereikt, op 7 november 2018, wordt ook deze Verbindingsprijs uitgereikt. Vooral samenwerkingsverbanden “buiten de gebruikelijke paden om” verdienen de Verbindingsprijs. De genomineerden voor de Rabobank Verbindingsprijs 2018 zijn:

Stichting Wieërt Amezieërtj

De stichting heeft ten doel het bevorderen van het sociaal-maatschappelijk leven in de regio Weert, door onder meer het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen in en voor die regio; alsmede het verrichten van verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden en daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Wat dit bestuur belangeloos met veel bloed, zweet en tranen heeft neergezet (2 grote musicals in enkele jaren tijd) heeft significant bijgedragen aan een gevoel van lokale trots en gevoel van verbinding onder de Weerter bevolking. En ze betrekken telkens vele lokale ondernemers, monumentale gebouwen (Martinuskerk), verenigingen (Jan van Weert, Fresh, Gilde St. Catharina, etc.) en muzikale talenten hierbij.

Boeren van Nederweert

Meer weten over Boeren van Nederweert?

Kr8tig

Meer weten over Kr8tig ?